Om oss - Klimatfabriken

Om oss

Bäste vän av ett bra inomhusklimat, Tack för att du besöker oss på Klimatfabriken!

Klimatfabriken är ett svenskt produktionsbolag beläget i Solö strax utanför Strängnäs. Vi bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av kvalitetsprodukter avsedda att främja och förbättra inomhusklimatet vad gäller ventilation, värme och energibesparing.

Vårt företagsnamn har sitt ursprung i att vi med klimatvänliga komponenter och processer tillverkar inomhusklimatprodukter i egen fabrik.

Vi som arbetar i bolaget har lång erfarenhet i branschen och våra ägare, bl.a. Sörmlandsfonden har starka ekonomiska muskler att följa med oss i vår expansion.

Våra kunder finns bland El och VVS grossister, installatörer, byggmarknader och detaljister i samtliga länder i Norden. Det är till dessa aktörer du som privatperson vänder dig till när du önskar köpa och få hjälp med installation av någon av våra produkter. Våra återförsäljare hittar du här.

Våra löften är att, med effektiv logistik, tillhandahålla produkter som våra kunder ska vara riktigt nöjda med under många år framöver, både vad gäller kvalitet och prestanda samt enastående teknisk support och goodwill för eftermarknaden.

Våra produkter är givetvis producerade av miljövänligt material, t.ex. återvinningsbar PP plast, som skall ge minsta möjliga belastning på miljön till denna och kommande generationer. Vi värnar också om miljön genom att i görligaste mån välja miljöcertifierade underleverantörer med korta transportsträckor till vår fabrik.

Första produkt ut till marknaden från vår klimatfabrik är en helt nyutvecklad badrumsfläkt med modern design och hög kapacitet. Denna fläkt löser samtliga ventilationsbehov i självdragsventilerade bostäder/utrymmen. Du ställer enkelt in önskad ventilationsegenskap med den inbyggda multifunktionsväljaren. Vi tillverkar även tilluftsventiler och övriga tillbehör för en heltäckande ventilationslösning i din bostad.

Vi kommer framöver att växa vårt produktsortiment med värme och energibesparande produkter med tilltalande skandinavisk design.

Vi vill väldigt gärna ha dina synpunkter på våra produkter och vår service till dig. Tveka inte att kontakta vår kundservice.

Välkommen som kund till oss på Klimatfabriken!
Vi ska göra allt i vår makt för att du ska trivas tillsammans med oss!

Mikael Borg
VD

Vill du bli återförsäljare? Just nu söker vi fler!

Kvalitetsfläkt utvecklad och tillverkad i Sverige

Endast material med låg miljöpåverkan

Försumbar energiförbrukning

5 års garanti för din trygghet