Badrumsfläkt - Klimatfabriken

Badrumsfläkt

Badrumsfläkt Klimat K7
Sju fläktar i en – badrumsfläkt och värmeförflyttare.
Passar väggrör/spiro Ø100 mm.

Art.nr: 50001     E-nr: 9302520    RSK: 8752520

Badrumsfläkt Klimat K7 Paket
Ett komplett frånluftspaket med Klimat K7 och
alla tillbehör som behövs vid ytterväggsmontage.

Art.nr: 50002     E-nr: 9302578    RSK: 8751526

Se vad våra kunder har att säga …

 • Anders Kennegård - fastighetsskötare
  Har monterat MÅNGA badrumsfläktar och av olika fabrikat. K7 är den bästa fläkt jag träffat på. Lätt att ställa om, bara pilla bort täcklocket... och dessutom snygg. Kan verkligen rekommendera denna fläkt.
  Anders Kennegård - fastighetsskötare
 • Mikael Hagman
  Mycket har jag byggt, installerat och monterat i livet. MEN! Er fläkt Klimat K7 är den överlägset bästa fläkt jag sett! Snabb, lätt och smidig installation! Monterade i går kväll och nu har lägenheten helt ny luftkvalitet! Bort med kallras, fukt och doft på nolltid!
  Mikael Hagman
  Orrviken
 • Stefan Waltersson
  Våra sju serviceelektriker hade tidigare problem med vilken fläktmodell som bäst passade olika ventilationsbehov. Med Klimat K7 är de säkra på att de alltid erbjuder rätt fläkt för rätt behov. Att den dessutom är en kvalitetsfläkt utöver det vanliga och dessutom snygg att titta på gör inte saken sämre.
  Stefan Waltersson
  Strängnäs Elmän AB
 • Jukka-Pekka Palo
  Excellent products and support! I asked for advice on how to adjust a fan, the support staff replied within minutes saying they'll send me a replacement unit as it sounds like your device has a faulty sensor. I'm more than happy with the service, and with the product too as it now works as expected 
  Jukka-Pekka Palo
  Rovaniemi - Finland
 • Mikael Larsson
  Av alla fläktmodeller vi jobbat med är K7 den absolut enklaste och smartaste att installera. En snygg, tyst fläkt som funkar i alla lägen. Vi gillar att elanslutningen är så flexibel, man behöver inte anpassa rörutloppet exakt som på många andra fläktar (vilket gör att snickaren kan förbereda lättare åt oss 😅)
  Mikael Larsson
  Elpartner i Bollnäs AB

Endast material med låg miljöpåverkan

5 års garanti för din trygghet