Borås Camping

KundBorås Camping / Borås Djurpark

Webbplats Visa webbplats

När de var dags att skaffa nya fläktar till stugorna på Borås Camping föll valet på Klimatfabrikens badrumsfläkt Klimat K7. Den prisbelönta svensktillverkade premiumfläkten sitter nu i samtliga 60 st stugor på campingen.


Objekt: Borås Camping / Borås Djurpark
Antal enheter: 60 st Badrumsfläkt Klimat K7
Färdigställt: 2016-2018
Referens: Kalle Stern, Fastighetstekniker


Borås Camping valde K7 till sina campingstugor
Borås Camping ligger endast ett stenkast från Borås Djurpark och är en av Sveriges största citycampingar med sina 386 husvagnsplatser, 60 stugor och ett vandrarhem.

– När vi skulle se över ventilationen i våra campingstugor konstaterade vi att de befintliga fläktarna hade gjort sitt, berättar Kalle Stern, Fastighetstekniker. Dålig luft och svårigheter att ventilera bort fukt i duschen gjorde att vi behövde hitta bättre lösningar.

Vi hade hört om Klimat K7 och fick via Hasse på Klimatfabriken installera ett par fläktar på prov. Testet föll ut mycket väl så vi bestämde oss för att montera K7:an i samtliga våra campingstugor samt även i våra tre kiosker på Borås Djurpark.

Vilket är ert samlade intryck?
– Vi är supernöjda med både fläkt valet och kontakterna med Klimatfabriken, säger Kalle Stern. Klimat K7 har bidragit till att förbättra ventilationen i våra stugor avsevärt. Fläkten är väldigt enkel att installera och använda och den är mycket driftsäker.