Klimat KX SmartFan ny installationsvideo

Ny installationsvideo för SmartFan med TOUCH styrpanel

En pedagogisk film som tar dig steg-för-steg genom installationen av Klimat KX SmartFan med styrpanel TOUCH (språk/text: engelska). Energismart ventilation med värmeåtervinning för renovering och nybyggnation.

Klimat KX är samlingsnamnet på en ny generation systemlösningar för decentraliserad bostadsventilation med värmeåtervinning som passar perfekt för ny- och ombyggnationer. Med diskret design smälter det in i bostadsmiljön och är unikt på marknaden när det gäller både optimalt luftflöde och minimala ljudnivåer.
De innovativa systemen Klimat KX SmartFan och Klimat KX ObjektFan+ är resultatet av många års forskning och utveckling, som ger dig framtidssäkra lösningar i toppklass vad gäller energiförbrukning, miljövänlighet och användarvänlighet. Tekniken är baserad på kvalitetskomponenter som dämpar ljudet, optimerar luftflödet och sist men inte minst återvinner värme upp till 91%. Men prestanda är inte allt: bara när effektiv teknik möter kompakt design och användarvänlighet blir det en perfekt kombination.
Där frisk luft behövs

SmartFan eller ObjektFan+ enheterna installeras efter behov i alla rum där frisk luft behövs, t.ex. vardagsrum, sovrum och lekrum. Ett system omfattar minst två SmartFan eller ObjektFan+ enheter som arbetar parvis och styrs av en styrpanel. Monteringen sker alltid i yttervägg, det behövs alltså inga dyra och underhållskrävande ventilationskanaler.

Senaste nyheter